OP WOLKEN

gastenboek

45 berichten, 5 pagina's 
31-01-2018
Geplaatst door: Anneke

advertentie

Kijk op mijn site anneke-degraaff.nl
en zie dat je foto is geplaatst en het adres van je site
Liefs Anneke

05-01-2018
Geplaatst door: Mireille

BEDANKT THEA

Ik kan Thea niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor mij heeft gedaan.
Jaren lang liep ik rond met van die lelijke kalknagels. Ik durfde mijn voeten nergens te vertonen. Ik kon niet lekker genieten van de zomer wegens schaamte voor mijn voeten. En toen leerde ik Thea kennen. Zij gaf mij direct een goed gevoel en zij ging direct aan de slag. En met resultaat!! Bedankt lieve Thea! Ik blijf altijd bij je komen, niet alleen voor de top behandeling maar ook voor de gezelligheid tijdens de behandeling. Jij bent een topper!

05-01-2018
Geplaatst door: Jannie

Super!

Thea is een warme lieve vrouw die mijn kleine teentjes met likdoorns en een kalknagel al een aantal jaren behandelt.
Goed advies en ook heerlijke voetreflex massage plus de goede behandelingen maakt dat ik na onze verhuizing nog graag terug kom voor onderhoud. !

30-12-2017
Geplaatst door: Bobba

Voetreflexologie en voetenverzorging

Ik heb zowel een aantal voetreflexologie behandelingen als ook voetverzorgingsbehandelingen bij Thea gehad. Heerlijk! Ik kan beide erg aanraden. Thea is een prettig en warm persoon, je voelt je meteen welkom en Thea geeft goede adviezen en legt verbanden. Een aanrader!

30-12-2017
Geplaatst door: Wessel

Goede voetverzorging voor diabetes

Als diabetes patient moet ik goed op mijn voeten letten, omdat bij suikerziekte vaak eerder problemen aan de voeten voorkomen. Thea helpt me daarbij. Naast een goede behandeling van schimmeltenen, voorziet ze me van het juiste huiswerk en benodigde producten. En vanwege de gezellige babbel is de sessie altijd zo voorbij!

29-12-2017
Geplaatst door: Elmy

Ik zweef hier weg OP WOLKEN!

Mochten jullie twijfelen over je keuze qua pedicure: Het is niet meer nodig. Ik had dit geheim al veel eerder moeten prijsgeven maar nu dacht ik op deze op-2-na-laatste dag van het jaar 2017: Laat ik het nou gewoon doen zodat iedereen de kans kan grijpen zich in 2018 te kunnen laten verwennen of liever, iedereens voeten de kans te geven. De naam 'Op Wolken' is niets teveel gezegd, het is echt heerlijk. En Thea is zeer kundig en ervaren bovendien. Let op: je hebt maar één paar waar je je leven lang mee moet doen. Grijp je kans en GUN JE VOETEN DEZE WELDAAD!

22-01-2016
Geplaatst door: Annemiek Jonkman

Voetreflex bij overgangsklachten

Thea,
Wat ben ik weer blij met de voetreflex-massage's voor mijn opvliegers en stemmingswisselingen.
Het is ongelofelijk dat na 2x masseren mijn opvliegers veel minder heffig zijn. Het is jammer dat een hoop mensen niet weten dat je een hoop klachten kunt verhelpen met voetreflextherapie. Ik kan het iedereen aanraden! En in veel gevallen wordt het nog vergoed door de ziektekosten verzekering ook.

13-10-2015
Geplaatst door: Suzan Reen

schimmelnagels

Ik had 3 schimmelnagels. We zijn nu bijna 5 maanden verder en 2 zijn er over en de andere gaan we ook wel redden. zegt Thea, en ik geloof het ook. Met tips over sokken wassen en een peptalk over doorzetten met elke dag druppelen is het gelukt. Ik ben heel blij dat ik eindelijk, na lang twijfelen toch begonnen ben met de PACT therapie. Ik vind je een lieve, betrokken en zorgzame ( koffie)en kundige pedicure. Bedankt Thea.

03-09-2015
Geplaatst door: Kitty

pijnloos aan de wandel

Likdoorns, kloven, ingegroeide nagels en kalkschimmel. In april kon ik geen stap meer verzetten zonder pijn. Maar sinds mijn arme voeten bij Thea op bezoek gaan, loop ik weer op wolken! En iedere keer ook van die handige tips over voetenbadjes en hulpstukjes voor de hamertenen. Ik voel me verwend.

30-06-2015
Geplaatst door: Laura

Nagels

Precies een jaar geleden kwam ik bij je met mijn lelijke (kalk)nagels. Nu zijn ze weer prachtig en schoon. Klaar voor de zomer 😊😎. Dank je wel Thea. XLau