OP WOLKEN

Wie ben ik

Wie ben ik?

Ik ben Thea Ondunk. Ik ben gediplomeerd gespecialiceerd  pedicure, met de aantekening voor de reumatische- en de diabetische voet.

Daarnaast heb ik veel aanvullende certificaten op het gebied van voetverzorging, zoals:
- verschillende soorten nageltechnieken voor de ingegroeide teennagel

- ingroeiende nagels bij tieners

- gel nagelbehandelingen voor de schimmelnagel

- PACT-Therapie voor de schimmelnagel
- voetzoolreflexologie; gespesialiseerd in klachten bij de overgang

- wratbehandeling

- French-nail behandeling voor de teennagels

In 2007 heb ik mijn diploma reflexologie behaald bij de BER (Bond van Europese Reflexologen) en in 2008 de beroepsopleiding afgerond. Ik ben officieel aangesloten bij de beroepsvereniging van de BER.

Ik ben blij met de bevestiging van de groept Achmeazorg, Delta Lloyd, Ohra en van CZ dat zij de BER erkennen als beroepsvereniging en als zodanig registreren. U kunt dan voor een groot gedeelte de behandelingen vergoed krijgen.

In juni 2010 heb ik  de vervolg opleiding voetreflexmasseur afgerond bij Sonnevelt Opleidingen.Ik ben gefascineerd door voeten. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten ervaren hoe heilzaam een deskundige en liefdevolle voetbehandeling kan zijn.

Er zijn verschillende redenen om uw voeten bij OP WOLKEN te laten verzorgen, maar om welke reden u ook komt uw voeten krijgen bij OP WOLKEN altijd het allerbeste. Ik werk uitsluitend met produkten van de allerhoogste kwaliteit. In de meeste gevallen zijn ze van biologische teelt.

Af en toe geef ik samen met mijn collega Ellie Aben voetmassage- workshops voor Weleda. Ellie is gespecialiseerd in o.a. ritmische massages, ayurvedische massages en coaching bij overgangsklachten.

 

De Overgang de baas is ontstaan tijdens de opleiding Voetreflex bij Sonnevelt opleidingen. Daar ik toen in de overgang kwam. Ik was verrast en blij om te merken dat mijn klachten stukken verminderde en sommige klachten verdwenen.

Ik heb toen de 'Overgang de Baas' opgericht om me te richten op de klachten van de overgang. En met succes! Zie voor meer informatie   ww.deovergangdebaas.

 

Uiteraard kunt u ook terecht bij mij met andere klachten, zoals: migraine, Burn-out en darmklachten.