OP WOLKEN

prijzen en behandelingen

HEMELSE ERVARINGEN BIJ OP WOLKEN

                      

Standaard voetbehandeling

Eelt en likdoorns verwijderen, nagels knippen, verzorgen van nagelomgeving en advies. De behandeling wordt afgesloten met een pakking. Ook bij de "gewone voet" kunnen komplicaties onstaan, die bij OP WOLKEN professioneel worden aangepakt. 

 

Allerlei verschillende adviezen o.a bij ingroeiende nagels.

Ook bij Tieners, die vaak met dit probleem te kampen hebben.

Bij OP WOLKEN, krijgen ze speciale aandacht.

 

* Bij de eerste afspraak ontvangt u GRATIS een voetmassage t.w.v. 24 euro cadeau! Behandeling is all in 30 minuten (inclusief afspraken en advies).

Elk kwartier erbij is 10,00 euro extra.

 

26,50*

 

 

 

 

 

 

Standaard Voetbehandeling van de diabetische en reuma voet

De diabetische en reuma voet wordt bij mij speciaal in de watten gelegd. Het is een zogenaamde risico-voet waar professioneel mee wordt omgegaan bij OP WOLKEN. Uiteraard volg ik elk jaar bijscholingen om u en uw voeten de zorg te geven, die nodig is. De rest van de behandeling blijft gelijk als bij de gewone voet.

 

*Wordt veelal  (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar.

36.50*
Gelnagels voor schimmelnagels

De schimmelnagel wordt afgesloten met gel, die ervoor zorgt dat u weer een toonbare nagel krijgt. En omdat de schimmel in zijn geheel wordt bedekt met de gel, heeft de schimmel geen kans op uitbreiden. Er wordt een uitgebreid plan gemaakt om de schimmel te beteugelen.

 

v.a. 23.00

PACT-THERAPIE bij schimmelnagels

Nu nieuw bij OP WOLKEN de PACT-Therapie, tegen schimmelnagels! Een innovatieve behandeling met LED licht. Een pijnloze en effectieve behandeling tegen schimmelnagels. Medicatie tegen schimmelnagels is veelal niet meer nodig.

Het werkt verbazingwekkend goed. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina onder het kopje behandelingen.

 

*Deze behandeling wordt mogelijk (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

v.a.

100,00*

 

Ingegroeide nagel

Behandeling van de ingroeiende nagel met spange, beugel of speciaal beugeldraad.

Deze specialisatie is speciaal gericht om de nagel aan de uiteinde iets op te lichten, zodat de nagel weer normaal kan uitgroeien. De pijn is in meeste gevallen meteen weg.

 

v.a. 25.00

Voor de jongeren onder ons

Pedicurebehandeling en wrattenpoli voor jonge kinderen en tieners.

Kinderwrattenpoli op woensdag vanaf 13.00 uur. De duur van de behandeling is ongeveer 15 minuten.

 

* Dit ligt o.a. aan de hoeveelheid wratjes en de tijdsduur, die nodig is voor de behandeling. 

 

v.a. 12.50*

 

French pedicure (excl.  pedicure behandeling)

Een behandeling met speciale doorlatende gel en afgewerkt met het beroemde witte randje! Ongeveer 6 weken prachtig uitziende voeten!

De duur van de behandeling is ruim een uur.

 

37.50

Vergatil leemvoetpakking totaal
Een behandeling die gericht is op het afvoeren van gifstoffen en het stimuleren van de doorbloeding. De duur van de behandeling is 20 tot 30 minuten.

22.50

Voetscrub met etherisch olie en massage
Een scrub van dode zeezout, die de dode huidcellen verwijdert, gevolgd door een massage van 20 minuten met etherische olie.

 

24.00

Voetreflexbehandeling

Voetreflexologie is een holistische, op genezinggerichte behandeling die uitgaat van het functioneren van de mens in zijn totaliteit.

 

Alle delen in het lichaam corresponderen met een zone op de voet. Drukpuntmassage van die zones prikkelt (via het centraal zenuwstelsel) de betreffende delen in het lichaam en stimuleert er de doorbloeding. Afvoer van afvalstoffen kan plaatsvinden. Dat zorgt voor reiniging, waarmee klachten kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

 

Kijk voor meer informatie op www.deovergangdebaas.nl

 

*DE HELE MAAND JANUARI KRIJGT U 10 EURO KORTING OP DE VOETREFLEXBEHANDELING

  

54,00*

Sugaring (= harsen) van de onderbenen

Sugaring is de laatste en tegelijkertijd de oudste haarverwijderingmethode voor gezichts- en lichaamshaar. Sugaring is een minder pijnlijk alternatief dan ontharen met hars. De suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op.


Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen; bij haren vanaf 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren en blijven de haartjes aanzienlijk langer weg dan bij harsen. De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen, u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid glad en zijdezacht aanvoelt.

 

25.50

VRIENDINNEN-VERWENDAG (4-8 personen)

Wil je je vriendinnen echt eens verrassen? Trakteer ze dan op een uitgebreide verwenbehandeling voor hun voeten. Gewoon bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving.

Meer informatie zie de tab nieuwsbrieven:  www.opwolken.nl/nieuws

 

prijs op aanvraag

GRATIS voetmassage

Bij de eerste behandeling - en wanneer uw afsprakenkaart vol is - ontvangt u bij OP WOLKEN een gratis voetmassage t.w.v. 24.00 euro.

 

gratis

Cadeaubonnen

Verras een ander eens met een heerlijke voetbehandeling van OP WOLKEN.

 

 

 

Vergoeding van de zorgverzekeraar
Veel zorgverzekeraars geven een vergoeding voor de voetreflex behandeling.

Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor in aanmerking komt.

 

 

 

 

 

 

PACT-THERAPIE

Schimmelnagels:

een veel voorkomend probleem

 

Een schimmelnagel is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel.  Als deze de nagels kan binnendringen en zich kan uitbreiden ontstaat een Onychomycose (medische term voor schimmelnagel). Een schimmelinfectie kan makkelijk ontstaan in beschadigde nagels ten gevolge van bijvoorbeeld sporten of knellende schoenen. Ook vocht en warmte bevorderen de kans dat schimmels zich kunnen nestelen in nagels.  Schimmelnagels zijn dan ook een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen.


Nieuwe effectieve behandeling van Schimmelnagels

PACT® Schimmelnagel Therapie is een nieuwe  methode voor de behandeling van schimmelnagels  die nagenoeg 100% schimmeldodend is. Deze uit Duitsland afkomstige innovatieve behandelingstherapie komt oorspronkelijk uit de tandarts-wereld. PACT-behandelingen zijn doeltreffend en pijnloos, zonder bijwerking. De resultaten en de herstelfase naar een gezonde nagel  zijn ongekend. PACT is een afkorting en een wetenschappelijk begrip voor Photodynamische Antimicrobiële Therapie. Met deze methode kunnen schimmels zeer effectief op  voet- en vingernagels gedood worden.

Hoe werkt deze PACT -methode
Deze behandelingstherapie bestaat uit drie gedeelten. Het voortraject, de eigenlijke PACT-behandeling en het na traject. In het voortraject moet eerst door uw “voetenspecialist” worden vastgesteld of het daadwerkelijk om een schimmelnagel gaat. Niet alle verkleurde en/of verdikte nagels zijn  schimmelnagels. Er kan ook sprake zijn van bijvoorbeeld een Hoornnagel of een Psoriasis-nagel. Daarom wordt bij twijfel een stukje nagel opgestuurd naar een gespecialiseerd laboratorium om het te laten onderzoeken. Indien wordt vastgesteld dat het daadwerkelijk om een schimmelnagel gaat, kan de  eigenlijke PACT behandeling starten.

PACT-behandeling
Ter voorbereiding van de PACT-behandeling wordt de schimmelnagel dun afgefreesd en opgeruwd. Daarna wordt een gel op de nagel aangebracht met daarin het photosensitiser Toluidin-blauw (lichtgevoelige kleurstof). Deze kleurstof trekt tijdens de inwerktijd in de schimmelnagel.

Na de inwerktijd wordt een speciale PACT-lamp met rood LED licht op de nagel geplaatst. Doordat dit  licht een specifieke golflengte heeft wordt de blauwe kleurstof in de gel geactiveerd en ontstaat radicale zuurstof, welke de celwand van de schimmel beschadigd. Als de celwand stuk is kan een schimmel niet meer leven en sterft deze. Deze behandeling wordt in een tijdsbestek van c.a. 10 dagen drie keer uitgevoerd en  een extra vierde behandeling na een maand. Omdat de celwand van een mens anders is opgebouwd dan die van een schimmel, is deze behandelingsmethode voor de mens verder ongevaarlijk.

Therapie-trouw
Als de schimmel is gedood kan het nabehandeling-traject starten. Hierbij is belangrijk  dat er geen her-infectie plaatsvindt en er snelle uitgroei van een nieuwe (gezonde) nagel plaatsvindt. Om her-infectie te voorkomen dient men plaatsen waar schimmelinfectie kan worden opgelopen zo veel mogelijk te mijden of maatregelen hiertegen te nemen. Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk; uw voeten na het wassen goed afspoelen en goed afdrogen ook tussen de tenen en dagelijks schone sokken aan doen. De schoenen die tijdens de schimmelinfectie zijn gedragen, dienen dagelijks voordat deze worden aan getrokken, te worden ontsmet met een schimmelwerende spray. Ook is het aan te bevelen om in de eerste periode na de behandeling een antischimmel product op de nagel te gebruiken om deze zoveel mogelijk te beschermen tegen her-infectie.

Om de uitgroei van een nieuwe (gezonde) nagel te ondersteunen en te stimuleren  is het gebruik van een speciale hiervoor bestemde nagelcrème aan te raden. Als “voetenspecialist” adviseert ik u hier graag bij.

PACT® Schimmelnagel Therapie

De PACT® Schimmelnagel Therapie is een speciale behandelingsmethode. Om de kwaliteit van deze behandelingstherapie zeker te stellen heb ik als “Voetenspecialist” een speciale cursus  gevolgd waarin deze methode met zijn specifieke eigenschappen zowel in theorie  als praktijk is aangeleerd. Dat kan, indien u “therapie-trouw” bent, er mede voor zorgen dat u weer gezonde en mooie teennagels krijgt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de behandeling van uw schimmelnagel(s), maak dan een afspraak.

PACT-THERAPIE

Gel op nagel met daarin de lichtgevoelige kleurstof Toluidin-blauw.

last van VOETWRATTEN?

De kinderpoli is op woensdag - vanaf 13.00 uur - op afspraak.

Als u door de huisarts wordt verwezen naar de voetenspecialist krijgt u de behandelingen vergoed.

 

Wratten zijn heel vervelend en je kunt er behoorlijk last van hebben.

Bij OP WOLKEN gebruiken we salicilzuur om de wrat te verwijderen.

Eerst wordt het eelt verwijderd, de salicilzuur aangebracht en ingepakt (pakking 3 dagen laten zitten). Na ongeveer 1 week wordt de dode huid (door de werking van de salicilzuur) verwijderd en als het nodig is nog een keer herhaald. Meestal is de behandeling na 3x klaar.

CADEAU-IDEE!

Leuk cadeau-idee voor onder de kerstboom, of zomaar omdat je vindt dat je vriend(in), je zus, je buurvrouw of iemand anders het verdient:

een CADEAUBON van OP WOLKEN.

Bij OP WOLKEN zijn cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf 10.00 euro.

De bon wordt feestelijk ingepakt.

Wie wil dat niet, een Hemelse ervaring voor de voeten, van OP WOLKEN?

 

LEUKE CADEAUTJES FEESTELIJK INGEPAKT: vanaf 2.50 euro

 


 

SPECIALE AANBIEDING VOOR DE MAAND DECEMBER:
Nagels lakken en nagellak mee voor maar 10,00 euro

Afspraken

Lieve cliënten,

 

Soms komt het voor dat ik de telefoon niet kan aannemen. Als je je naam en telefoonnummer (2x) duidelijk inspreekt dan bel ik zo snel mogelijk terug.

 

Indien de afspraak niet 24 uur van tevoren wordt afzegd, ben ik genoodzaakt het behandeltarief in rekening te brengen. In die tijd had ik iemand anders kunnen helpen. Alvast bedankt voor het begrip.

 

Svp bij afbellen wachten op bevestiging. Dan weet u dat ik het bericht heb ontvangen.

 

Lieve groeten van mijn voeten,

Thea Ondunk